מדיניות פרטיות

גולש/ת יקר/ה, פרטיותך חשובה לנו ולכן מדיניות פרטיות זו ("מדיניות הפרטיות") נועדה להסביר ולתאר לך איזה מידע נאסף במסגרת האתרים שלנו ומה השימוש שייעשה בהם בשינויים המחויבים ובהתאם למאפייני האתר. מדיניות הפרטיות חלה על האופן שבו אנו, אקרו נדל"ן ("החברה", "אנו", "שלנו" וכו'), חברה יזמית מובילה בתחום הנדל"ן המתמחה בהקמת פרויקטים רחבי היקף באזורי ביקוש והשבחתם, משתמשים במידע אישי (כפי שיוגדר בסעיף 2) הנאסף, מתקבל ונשמר על ידנו אודות המשתמשים באתרים שלנו, לרבות: https://acronadlan.com/ https://moshesharett.co.il/ https://golfcomplex.co.il/ http://www.bart.co.il/ https://wissotsky6.com/ https://yardtlv.co.il/ http://weizmann.co.il/ http://prazon.co.il/. ובשירותים המוצעים במסגרתם (כל אחד, יחד עם תוכנו ושירותיו, "אתר"). מדיניות הפרטיות מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד והיא מתייחסת באופן שווה לנשים ולגברים.

  1. מבוא. האתר משמש, בין היתר, כפלטפורמה פרסומית ושיווקית להצגת פרויקטים בתחום הנדל"ן, לרבות הדגמות והצגת מפות ומודלים, כמו גם להצגת החברה, חברות קשורות ושותפים עסקיים הקשורים למיזמים שלנו. בשורות הבאות נסביר על איסוף המידע והשימוש בו, הקשורים לשימושך באתר, ובנוסף נציג מידע חשוב על הזכויות והאפשרויות שעומדת בפניך בנוגע למידע האישי שלך.
  2. "מידע אישי" הוא כל מידע שעשוי לשמש, לבדו או בשילוב עם מידע אחר, לצורך זיהוי אישי של אדם, לרבות, אך לא רק, שם פרטי ושם משפחה, כתובת IP, כתובת דוא"ל, מספר טלפון ופרטי קשר נוספים.
  3. הסכמה ושינוי של מדיניות הפרטיות. אינך מחויב למסור לנו מידע אישי, וכל מידע שתמסור לנו, במישרין או בעקיפין באמצעות השימוש באתר, יימסר בכפוף להסכמתך ולפי רצונך. השימוש באתר מהווה את הסכמתך למדיניות הפרטיות ולאיסוף, עיבוד ושיתוף מידע האישי אודותייך כמפורט בה. אנו רשאים לשנות את מדיניות הפרטיות בכל עת והשימוש באתר יהיה כפוף לתנאים באתר בעת השימוש. לכן, הנך מתבקש להתעדכן במדיניות הפרטיות מעת לעת טרם ביצוע פעולות באתר. למען הסר ספק, המשך שימושך בשירותים לאחר עדכון המדיניות, משמעו כי הנך מקבל ומסכים למדיניות העדכנית.
  4. סוג המידע הנאסף ואופן איסופו. האופן בו אנו אוספים ושומרים מידע תלוי באופן השימוש שתעשה באתר ובשירותים. אנו מקבלים ו/או אוספים ממך מידע אישי בדרכים הבאות:
    • במסגרת הרישום לצורך המשך "יצירת קשר" בנוגע לפרויקטים המוצעים וקבלה של פרטים נוספים מנציג, תתבקש להזין נתונים מסוימים כדוגמת שמך המלא, מספר טלפון וכתובת דוא"ל. ככל שתבקש להשתמש בשירות זה, הנך מתחייב למסור מידע נכון ועדכני, ובשמך בלבד.
    • בעת יצירת קשר עם נציגינו באמצעות הצ'אט באתר, יימסר ויתקבל מידע אודותיך שעשוי לכלול את פרטיך, דרכי יצירת קשר עמך, כמו גם את תוכן ההתכתבות או השיחה.
    • קבצי יומן (Log Files). אנו עשויים להשתמש בקבצי יומן. המידע בתוך קבצי היומן כולל כתובות פרוטוקול אינטרנט (IP), סוג דפדפן, ספק שירותי אינטרנט (ISP), חותמת תאריך/שעה, דפי הפניה/יציאה, דפים שלחצו עליהם וכל מידע אחר שהדפדפן שלך עשוי לשלוח אלינו. אנו עשויים להשתמש במידע כזה כדי לנתח מגמות, לנהל את השירותים, לעקוב אחר תנועת המשתמשים במסגרת השירותים ולאסוף מידע דמוגרפי.
    • עוגיות (Cookies) וטכנולוגיות מעקב אחרות. השירותים שלנו עשויים לכלול שימוש ב"עוגיות", קבצי זיהוי אנונימיים וטכנולוגיות דומות, לצורכי אבטחת מידע, על מנת שנוכל לספק את שירותינו באתר באופן תקין, להציג בפניך מידע מותאם אישית ולשפר את חוויית המשתמש שלך כשאתה גולש באתר במסגרת השימוש בשירותים. "עוגייה" הוא קובץ טקסט קטן שיכול לשמש, למשל, לאיסוף מידע על פעילות בשירותים. קובצי עוגיות מסוימים וטכנולוגיות אחרות עשויים לשמש להחזרת מידע אישי, כגון כתובת IP, שצוינה בעבר על ידי משתמש. מרבית הדפדפנים מאפשרים לך לשלוט בקובצי עוגיות, כולל אם לקבל אותם או לא וכיצד להסיר אותם. אתה יכול להגדיר כי רוב הדפדפנים יודיעו לך אם תקבל קובץ עוגייה, או שתבחר לחסום קובצי עוגיות באמצעות הדפדפן שלך.
    • Google Analytics. האתר עשוי להשתמש בכלי הנקרא "Google Analytics" כדי לאסוף מידע אודות השימוש בשירות. Google Analytics אוסף מידע כגון התדירות שבה משתמשים מבקרים בשירות, באילו דפים הם מבקרים כאשר הם עושים זאת, ובאיזה אתרים אחרים עשו שימוש לפני שהגיעו לשירות. אנו משתמשים במידע שאנו מקבלים מ Google Analyticsכדי לשמור ולשפר את השירות ואת המוצרים שלנו. אנו לא משלבים את המידע שנאסף באמצעות השימוש ב Google Analytics עם מידע המאפשר זיהוי אישי. יכולתה של גוגל להשתמש ולשתף במידע שנאסף על ידי Google Analytics אודות ביקוריך בשירות ושימוש בו, מפורטת בתנאי שירות של Google Analytics, הזמינים בכתובת ,http://www.google.com/analytics/terms/us.html ועל ידי מדיניות הפרטיות של גוגל, הזמינה בכתובת: http://www.google.com/policies/privacy/. תוכל ללמוד עוד על האופן שבו גוגל אוספת ומעבדת נתונים באופן ספציפי בקשר עם Google Analytics בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/partners/. אתה יכול למנוע את השימוש בנתונים שלך על ידי Google Analytics באמצעות הורדה והתקנה של תוסף הדפדפן לביטול הסכמת Google Analytics, הזמין בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. בנוסף, החברה אוספת נתונים ומבצעת ניתוחים סטטיסטיים אודות השימוש באתר בעצמה או באמצעות חברות אחרות, כולל כאלו המסייעות לנו להעניק את שירותי הצ'אט והתמיכה. חברות אלו אוספות ומנתחות מידע על היקף השימוש באתר, תדירות השימוש בו, מקורות הגישה של המשתמשים לאתר, תחומי העניין שלהם, העדפותיהם וכיוצא בזה. המידע הנאסף הוא סטטיסטי במהותו, והוא נועד לצרכי ניתוח, מחקר, פיתוח ובקרה, והחברה רשאית לעשות בו שימוש, לרבות להעבירו לצד שלישי, לפי שיקול דעתה הבלעדי. החברה עשויה להשתמש בכלים אנליטיים דומים או נוספים מעת לעת.
  5. כיצד אנו משתמשים במידע אישי שנאסף. אנו עשויים להשתמש במידע אישי שנאסף על ידינו כפי שפורט לעיל, בדרכים הבאות:
    • על מנת ליצור אתך קשר או לקבוע עמך פגישה (לרבות באמצעות דוא"ל ומספר טלפון) לאחר שהזנת את הפרטים כאמור או לאחר התכתבותך עם נציגינו בצ'אט, וזאת כדי להשיב לפנייתך, למסור לך פרטים נוספים על המכירות, פרויקטים שעשויים לעניין אותך והשירותים שלנו.
    • בהתאם לדין החל אנו עשויים לשלוח לך באמצעות דוא"ל ו-SMS, דברי פרסום, לרבות מודעות שיווקיות שלדעתנו עשויות לעניין אותך, הקשורות לשירותים בהם התעניינת.
    • כדי להעניק שירות מיטבי ולשיפור חווית הגלישה באתר ותפעולו.
    • לצורך טיפול בבקשותיך, לצורכי תיעוד ובקרה ומתן מענה לפניות.
    • לעמוד בהוראות הדין והרגולציה.
    • לצרכים משפטיים ולהתגוננות בהליכים מכל סוג.
    • לצרכי תפעול האתר, אבטחה, מניעת הונאות ומניעת שימוש בלתי הולם/חוקי באתר.
  6. אופן שיתוף המידע אישי. אנו עשויים לשתף מידע אישי:
    • לפי הסכמתך.
    • עם חברות קשורות ונותני שירותים מטעמנו, על מנת שיוכלו לסייע לנו בעיבוד המידע האישי ובמתן השירותים (למשל, כאשר אנחנו נעזרים בצד שלישי כדי לטפל בפנייתך, ליצור עמך קשר, לתפעל את האתר ולאחסון מידע). מידע כאמור עשוי להיות מועבר גם לספקים במדינות אחרות, לרבות בארה"ב.
    • אנו רשאים לשתף מידע אישי אם אנו סבורים בתום לב כי גישה, שימוש, שמירה או גילוי של המידע נחוצים באופן סביר על מנת: (1) לקיים כל חוק חל, תקנה, הליך משפטי או בקשה ממשלתית ניתנת לאכיפה; (2) לאכוף התנאים לשימוש באתר (3) לזהות, למנוע או לטפל במקרי הונאה, אבטחה או בבעיות טכניות; (4) להתגונן מפני פגיעה בזכויות, בקניין או בבטיחות של החברה או מי מטעמה, משתמשים או הציבור.
  7. שימוש במידע אנונימי. אנו עשויים להשתמש במידע אנונימי (שאינו מאפשר זיהוי של משתמש בודד, כגון מידע סטטיסטי מצטבר אודות השימוש בשירותים שלנו) או לחשוף אותו לספקי שירותים של צד שלישי על מנת לשפר את השירותים שלנו ולשפר את חווייתך את השירותים. "מידע אנונימי" משמע מידע שאינו מאפשר זיהוי של משתמש אינדיבידואלי, כגון מידע מצטבר אודות השימוש בשירותים.
  8. הסרה. תוכל לבחור שלא לקבל מאתנו הודעות דוא״ל פרסומיות או הודעות דוא״ל אחרות בנוגע לשירותים, למשל, באמצעות לחיצה על קישור הסרה מרשימת התפוצה וכנדרש בדין. לתשומת לבך, אף אם תבחר שלא לקבל מאתנו את דוא"ל פרסומי, נוכל לשלוח הודעות בעלות אופי שירותי ו/או תפעולי, לרבות תגובה לבקשות "צרו קשר", בקשת תמיכה פנייה בנוגע לתקלות או לתכנים המופיעים ו/או זמינים באתר.
  9. קישורים למוצרי צד שלישי. השירותים עשויים לאפשר לך ליצור אינטראקציה עם או להכיל קישורים לחשבון צד שלישי שלך ולאתרי צד שלישי אחרים, יישומי תוכנה ניידים ושירותים שאינם בבעלותנו או בשליטתנו (כל אחד מהם "שירות צד שלישי"). אנו לא אחראים לנהלי הפרטיות או לתוכן של שירותי צד שלישי כאמור. שים לב ששירותי צד שלישי עשויים לאסוף ממך מידע אישי. בהתאם לכך, אנו ממליצים לך לקרוא את התנאים וההגבלות ומדיניות הפרטיות של כל שירות צד שלישי בו תבחר להשתמש או לתקשר אתו.
  10. פרטיות ילדים. ככלל, האתר והתכנים בו אינם מיועדים לשימוש ע"י קטינים מתחת לגיל 18. בכל מקרה, ככל שהנך קטין בגיל 13-18, עליך לקבל את הסכמת האפוטרופוס החוקי שלך טרם השימוש באתר והשימוש באתר יעיד על היותך בגיל 18 ומעלה או על קבלת הסכמה כאמור.
  11. שמירה על הפרטיות שלך וכיבוד הזכויות שלך. אנו מחויבים להגן על פרטיותך. הגנת פרטיות הנה תחום מתפתח, ואנו משקיעים משאבים ניכרים על מנת לעמוד בדרישות הגנת הפרטיות ואבטחת המידע. חשוב לנו שתדע, שחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א – 1981, והוראות רגולציה אחרות, מעניקים למי שנאסף ונשמר עליו מידע אישי זכויות חשובות. כך למשל, הזכות לעיין במידע האישי הנאסף על אדם וכן הזכות לבקש שמידע שגוי או בלתי מעודכן שנשמר על אדם יתוקן ו/או יעודכן בהתאם. אנו מזמינים אותך ליצור עמנו קשר באמצעות הכתובת המופיעה מטה בכל שאלה ביחס למדיניות הפרטיות ובכל בקשה סבירה, ואנו נשתדל להשיב עליה בהקדם.
  12. אבטחה. אנו משקיעים משאבים ומאמצים לשמירה על אבטחת המידע בחברה בכלל ואתר בפרט. אנו פועלים בהתאם לסטנדרטים מקובלים, לרבות שימוש באמצעי בטחון ארגוניים, פיזיים וטכניים, על מנת להגן על המידע האישי המצוי במערכותינו. עם זאת, אף אמצעי תשדורת מקוונת ואף אמצעי אחסון אלקטרוני אינם בטוחים ב-100%. לפיכך, אף שאנו שואפים ליישם את האמצעים הנדרשים לצורך הגנת המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו או סודיותו באופן מוחלט.
  13. מיזוג, מכירה או חדלות פירעון. במקרה שאנו נרכשים על ידי או ממוזגים עם ישות צד שלישי, או במקרה של חדלות פירעון או אירוע דומה, אנו שומרים לעצמנו את הזכות להעביר או להמחות מידע אישי בנוגע לאירועים הנ"ל.

* כל המידע באתר זה, לרבות הדמיות, תוכניות, רהיטים, אביזרים ומידות הינו לצורך המחשה בלבד וכפוף להיתר שינויים.
את החברה יחייבו הסכם המכר והמפרט הטכני בלבד המהווים חלק בלתי נפרד מהסכם המכר ט.ל.ח
Design By Fireworks By Publicis Groupe

Developed By KAHUNA DIGITAL